Оние со стомачни или пивски стомак? Еве кои мажи се подобри во кревет


Оние со стомачни или пивски стомак? Еве кои мажи се подобри во кревет…

Љубовникот од соништата е нежен, грижлив, знае да ја задоволи жената и сите нејзини потреби и може долго…

На овој женски стереотип се надоврзува и сликата на маж со извајано тело бидејќи „ако толку вежба, издржлив е во кревет“. Но, научниците го тврдат спротивното. Најдобрите љубовници се мажите со изразен стомак или познат како „пивски стомак“.

Статистиката уште еднаш дала резултати кои им одат од рака на оние со помалку дефинирани мускули – мажите со поголема телесна маса од просечната можат во кревет можат да издржат подолго. Истражувањето покажало дека подебелите мажи во просек можат да издржат пенетрација од 7,3 минути пред да дојдат до врвот, додека перфектно развиените типови со рамен стомак се „готови“ за три пати помалку време – едвај две минути.

Научниците велат дека причината за тоа е многу едноставна – салото на стомакот укажува на повисоко ниво на естрадиол, женски сексуален хормон, кој помага кон остварување на оргазмот. Слабите типови го немаат во тие количини и обично прерано ејакулираат. Затоа ако сакате незаборавен секс, најдете некој неодоллив тип со стомак.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format