Неколку причини зошто жените ги избираат богатите мажи


Неколку причини зошто жените ги избираат богатите мажи…

Дојдовме до ново истражување каде се зборува зошто на жените богатите мажи им се попривлечни и подобри прилики за мажење.

Докторка на науки од институт во Вирџинија тврди дека после многубројните истражување, ја пронашла вистинската дефиниција и открила зошто жаните ги сакаат богатите мажи.

Авторката вели: “Богатите мажи немаат финансиски проблеми и се многу поопуштени во споредба со мажите со поплиток џеб. Посиромавите денарот го делат на два, па кога ќе отидеш на вечера со нив, постојано се загрижени дали ќе можат да го платат сето она што ќе го порачам, а тоа се одразува и на сексот. Богатите мажи се многу подобри љубовници.

Сум била и со богати и со сиромашни мажи. Со парајлиите сé е супер: во текот на состанокот има букет цвеќе, добро вино, љубовни игри и што уште не, а со овие сиромашните веднаш секс… како зајаци.”

Значи според ова, треба да заклучиме дека повеќето мажи во Македонија немаат врска од секс или од заведување жени – со оглед на тоа што не сме сите богаташи.. зајаци сме!

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format