Едноставен начин како дома да ги направите најмодерните шишки и да изгледате прекрасно (ВИДЕО)


Едноставен начин како дома да ги направите најмодерните шишки и да изгледате прекрасно…

Кога е во прашање косата, жените знаат да бидат прилично креативни. Посебно во овој период, кога девојките и жените за жал не можат да ги посетат фризерските салони, ги наоѓаат најубавите и најкреативните начини да се подноват со нова фризура.

Една од најчестите промени која ги прави жената е кратење на шишки. Дамите ги обожаваат, бидејќи станува збор за мала промена која прави голема разлика и може да го подмлади изгледот за пар години.

Но како да скратите шишки дома, без помош од фризер а да не ги уништите?

Само треба да избегнете една грешка – рамно кратење.

Прво, треба да одвоите онолку коса колку што е потребно, никако премногу, а потоа да тргнете да сечете коса постепено, никако се одеднаш и тоа со „убодна„ техника.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format